در این مقاله میخوانید!
سازه فولادی سبک (LSF) چیست؟
سازه فولادی سبک نوعی سازه فولادی است که با نام سازه سبک نیز شناخته میشود. LSF مخفف عبارت Lightweight Steel Frame است که همان معنای سازه سبک را میدهد. سازه LSF به سیستم های پیش ساخته ای گفته می شود که در ساخت هرکدام، مقاطع فولادی دیواره نازک به کار می روند.
آریا تدبیر پاژ - یکی از بزرگترین تولید کنندگان و فروشندگان سازه های فولادی سبک!
مزیت های سازه lsf
- 1سبکی پروفیل های تولید شده و مقاومت بالای آن.
- 2تولید پروفیل با شکل های مختلف.
- 3نصب سریع و آسان.
- 4دقت بالا در تولید و جزئیات اجرایی.
- 5مقاومت بالا در برابر پوسیدگی.
- 6قابلیت بازیافت مجدد.
- 7تولید انبوه ساده و راحت.
معایب و محدودیت های سازه lsf
- 1این گونه از سازه ها عمدتا برای ساختمان های کوتاه مرتبه وتا پنج طبقه در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد برای ساختمان های بلند مرتبه باید از ترکیب سازه فولادی سبک با دیگر سازه ها استفاده نمود.
- 2محدودیت در اعمال بار های متمرکز سنگین.
- 3ساختار اتصال سازه ای اعضاء به صورت مفصلی می باشد
- 4نیروهای درونی بیشتر اعضا از نوع محوری و خمشی می باشد.( با توجه به باز بودن پروفیل ها پیچش کمتر اعمال می شود).
کاربرد سازه lsf
- مقاوم سازیبسیاری از ساختمان های موجود که مورد استفاده قرار می گیرند.از ابتدا با کاربری دیگری ساخته شده اند و اکنون کاربری دیگری دارند.به طور مثال سازه با کاربری مسکونی ساخته شده است و اکنون کاربری اداری دارد اولین راهکاری که می تواند مورد استفاده قرار گیرد بدون آنکه تغییری در سازه ساختمان ایجاد گردد. تغییر دیواره های قدیمی به دیواره ها سبک فلزی است. با این راهکار می توان وزن دیواره ها را تا 3/1 کاهش داد تا جبران اضافه بار ناشی ازتغییر کاربری باشد.
- طبقه اضافهتوسعه روز افزون جمعیت و به دنبال آن افرایش نیاز به فضای کاری سبب می شود منابع موجود نا کافی باشد ازاین رو یا باید ساختمان های موجود تخریب و دوباره سازی شود که هم هزینه و هم آلوگی زیست محیطی را در بر دارد. راهکاری که می توان پیش نهاد کرد اضافه کردن یک طبقه برروی ساختمان های موجود می باشد. درصورتی که این عملیات به درستی انجام گیرد، بدون افزایش بار اضافی به ساختمان موجود، می توان یک طبقه به ساختمان اضافه کرد.
بدون دیدگاه